Semn de Carte din Dantelă 1 Semn de Carte din Dantelă 1 Semn de Carte din Dantelă 1 Semn de Carte din Dantelă 1 Semn de Carte din Dantelă 1 Semn de Carte din Dantelă 1 Semn de Carte din Dantelă 1 Semn de Carte din Dantelă 1 Semn de Carte din Dantelă 1

Semn de Carte din Dantelă 1

Detalii despre ornament

Culoare: Alb. Dimensiuni: aproximativ 5x25 cm. Semnul de carte este lucrat manual, în tehnica ”filet crochet”. Este realizat impecabil, din fir subțire de bumbac, rezistent, de foarte bună calitate, ceea ce îi va conferi o existență îndelungată în timp. Tehnica de dantelă tip ”filet crochet” este o tehnică foarte veche, caracterizată prin înscrierea diverselor motive ornamentale croșetate într-o rețea dreaptă, deasemeni croșetată. Tehnica este apărută în Franța, la curțile vestitelor castele, primele gra... [cititi mai mult]
Culoare: Alb.
Dimensiuni: aproximativ 5x25 cm.

Semnul de carte este lucrat manual, în tehnica ”filet crochet”.
Este realizat impecabil, din fir subțire de bumbac, rezistent, de foarte bună calitate, ceea ce îi va conferi o existență îndelungată în timp.

Tehnica de dantelă tip ”filet crochet” este o tehnică foarte veche, caracterizată prin înscrierea diverselor motive ornamentale croșetate într-o rețea dreaptă, deasemeni croșetată. Tehnica este apărută în Franța, la curțile vestitelor castele, primele gravuri în care apar obiecte din astfel de dantelă datând din anul 1295. Inițial această dantelă se lucra cu ace subțiri speciale, ulterior și cu croșete foarte subțiri. Ca și atunci, și acum, această tehnică necesită multă ordine și meticulozitate. Dar ca și atunci, și acum, rezultatul decorativ este de foarte mare efect, dantela tradițională franțuzească lucrată manual având un aer vintage-nobil, cu valențe rustice sau elegante.

Semnul de carte din dantelă franțuzească este un obiect de design inedit, care poate fi folosit ca atare, dar este ideal și pentru a fi făcut cadou.

Compoziție: bumbac 100 %;
Se spală delicat, la o temperatură de maxim de 40 de grade Celsius.
Se apretează, sau nu, după preferințe.
Se calcă.

Ceașca de cafea din fotografie servește la a înțelege mai bine ordinul de mărime al semnului de carte și nu se vinde împreună cu acesta.

Alte detalii

Specialitatea: Obiecte Design
Serviciul: Ornament
Informații despre Ornament
Formă: Dreptunghi
Dimensiune: A x B cm (vezi descriere)
Orele de activitate: 09:00 - 19:00
Onorariu:
Prețul este cu TVA
Prețul este pe bucată
Societatea nu este plătitoare de TVA
Predare Ornament:
Timp de Livrare: 3-5 zile lucrătoare (București)
Timp de Livrare: 5-8 zile lucrătoare (restul țării)
Transportul în România este GRATUIT !
41 Lei
Semn de Carte din Dantelă 1

Adresa București, România

Despre Manuale

Lucratul manual al dantelelor este o pasiune de-a mea....
Cititi mai multe despre Manuale

Ce au spus clientii

Aceast proiect nu are inca nicio opinie adaugata. Poti verifica insa opiniile altora despre utilizatorul Manuale.

Contul dumneavoastra

Autentificare

Aveti deja un cont? Va rugam sa va autentificati.

Ati uitat parola?

Cont nou

Deschideti un cont pentru a efectua rezervarea.

office@hav-a.ro 004 0787 573 573